NAJNIŻSZE CENY
ZAOSZCZĘDŹ DO 60%
BEZPŁATNA DOSTAWA
ZAMÓWIENIA POWYŻEJ 200 ZŁ
ZAUFANIE
PRZEJRZYSTOŚĆ, PRZETESTOWANIE
NAJWIĘKSZY ZAKRES
1,200+ PRODUKTÓW

Wegańskie Babeczki ze Słodkim Migdałowym Środkiem

Przyłącz się do konwersacji

 

Cinnamonandberries przygotowała dla Was przepis na deser idealny dla wegan i nie tylko! Pamiętajcie, że jeżeli raz spróbujecie tych przepysznych babeczek, nie będziecie mogli oprzeć się pokusie na kolejne. Zapraszamy do wypróbowania wegańskich babeczek ze słodkim migdałowym środkiem.

INSTRUKCJA:

  1. Wszystkie składniki na ciasto wymieszaj dokładnie w misce.
  2. W drugiej misce wymieszaj dokładnie składniki na nadzienie.
  3. Do foremek na babeczki nałóż po łyżce ciasta, następnie łyżeczkę nadzienia i znowu łyżkę ciasta.
  4. Piecz 15 – 20 minut w 180 stopniach.
  5. Odstaw do ostygnięcia.
  6. Postaraj się nie zjeść wszystkich na raz! Smacznego!

WYPRÓBUJ PRZEPIS!

Wypróbuj przepis! Opublikuj zdjęcie swoich wegańskich babeczek na FacebookTwitter lub Instagram @bulkpowders_pl #bulkbakes

Autorka przepisu:

Agata – Cinnamonandberries – fotograf i twórczyni przepisów – pyszne smoothies oraz zdrowe, słodkie przekąski.

unroll.tv/cinnamonandberries

Składniki

2 szklanki mąki

1/2 szklanki cukru kokosowego

1 i 1/2 szklanki mleka migdałowego

3 łyżeczki proszku do pieczenia

1 łyżka roztopionego oleju kokosowego

2 rozgniecione dojrzałe banany

Środek:

3 kopiaste łyżki masła migdałowego

1 łyżka syropu z agawy