NAJNIŻSZE CENY
ZAOSZCZĘDŹ DO 60%
BEZPŁATNA DOSTAWA
ZAMÓWIENIA POWYŻEJ 200 ZŁ
ZAUFANIE
PRZEJRZYSTOŚĆ, PRZETESTOWANIE
NAJWIĘKSZY ZAKRES
1,200+ PRODUKTÓW

Vegan Satay Dip

Przyłącz się do konwersacji

Elke z The Muscle Bakery, przygotowała ten Vegan Satay Dip używając naszego VitaFiber™ oraz masła orzechowego. Dip jest super-zdrowy i możesz go wszechstronnie wykorzystać. Dodaj go jako sos do posiłku lub po prostu użyj go jako dip do kurczaka, czy warzyw. Smacznego!

INSTRUKCJA:

1.) Wlej wodę do miski i roztrzep wsypując proszek VitaFiber™, podgrzej w mikrofalówce przez 30 sekund.

2.) Roztrzep ponownie i podgrzewaj przez kolejne 30 sekund.

3.) Dodaj masło orzechowe, następnie dodaj pozostałe składniki.

4.) Dodawaj do prostych posiłków, aby nadać im smaku lub użyj do szaszłyków z kurczaka, czy warzyw. Możesz również spróbować z masłem z orzechów nerkowca.

Uwaga: jeśli wolisz gęstszy dip dodaj więcej masła, jeśli jednak chcesz uzyskać bardziej lejącą konsystencję dodaj go mniej.

BĄDŹ KREATYWNY!

Wypróbuj przepis! Opublikuj zdjęcia na FacebookTwitter lub Instagram @bulkpowders_pl #bulkbakes

Związane Kategorie

Spróbuj produktów

WARTOŚCI ODŻYWCZE 

(na przepis)

Kalorie – 165

Białko – 7.9g

Węglowodany – 12.6g

Tłuszcz – 11.5g

Autor: The Muscle Bakery

Składniki

2 łyżki wody

1 miarka proszku VitaFiber™ (około 10g)

1 łyżka Masła Orzechowego (około 25g)

1 łyżeczka sosu sojowego lub sosu tamari

szczypta morskiej soli

Posiekane prażone orzechy nerkowca (opcjonalnie)