High Protein Pasta

Makaron wysokobiałkowy

High Protein Pasta

Makaron wysokobiałkowy

wegetarianie bezglutenowe bezmleczne bezlaktozowe bezsojowe ...
As low as 19,00 zł
SKU
BPF-HPPA
In stock
SKU
BPF-HPPA
As low as 19,00 zł
25% zniżki na produkt - wydaj 125zł+ Użyj kodu GRAB25P
Darmowa Dostawa
Dla zamówień powyżej 200 zł*
Aż 28 g białka w 100 g makaronu
Wyprodukowany z protein jaj i białek grochu
Nie zawiera soi i glutenu

Opis

Makaron wysokobiałkowy od BULK POWDERS™ to bogaty w białko produkt niezawierający soi i glutenu. Dzięki temu jest doskonałą alternatywą dla zwykłego makaronu. Zgodnie z twoimi oczekiwaniami, makaron wysokobiałkowy zawiera też niewiele cukru i tłuszczów nasyconych.

W odróżnieniu od wielu zwykłych rodzajów makaronu, makaron wysokobiałkowy nie zawiera mąki pszennej w żadnej postaci, dzięki czemu jest bezglutenowy. Makaron wysokobiałkowy ma w swoim składzie 28% białka pochodzącego z wysokiej jakości białek grochu i jaj. Białko przyczynia się do wzrostu i utrzymania masy mięśniowej.

Makaron wysokobiałkowy BULK POWDERS™ oferowany jest w formie makaronu fusilli. Makaron w postaci krótkich, grubych świderków doskonale utrzyma sos warzywny, pomidorowy czy serowy i sprawdzi się idealnie w sałatkach i zapiekankach.

Makaron wysokobiałkowy od BULK POWDERS™ to najwyższa jakość w korzystnej cenie — jest przy tym smacznym i wygodnym sposobem na zwiększenie ilości spożywanego białka!

Zastrzeżenie: Przedstawione wyniki mogą się różnić. Osoby stosujące produkt mogą reagować inaczej. Domniemane wyniki zakładają odpowiedni plan żywieniowy oraz treningi.
Czytaj więcej

Składniki odżywcze

Składniki makaronu wysokobiałkowego

Mąka kukurydziana, białko grochu, proteiny jaja, guma guar.

Informacje o wartościach odżywczych makaronu wysokobiałkowego

Na 100 g:

Energia: 1554 kJ / 367 kcal

Tłuszcz: 4,5 g

w tym tłuszcze nasycone: 0,6 g

Węglowodany: 54,9 g

w tym cukry: 0,4 g

Błonnik: 2,1 g

Białko: 28,0 g

Sól: 1,2 g

Na porcję 50 g:

Energia: 777 kJ / 184 kcal

Tłuszcz: 2,3 g

w tym tłuszcze nasycone: 0,3 g

Węglowodany: 27,5 g

w tym cukry: 0,2 g

Błonnik: 1,1 g

Białko: 14,0 g

Sól: 0,6 g

Produkt odpowiedni dla

Wegetarian, osób unikających pokarmów z soją; nie zawiera glutenu. 

Alergeny

Alergeny wymieniono w składzie wytłuszczonym drukiem. 

Wskazania

Stosowanie

Wsypać jedną porcję makaronu wysokobiałkowego (50 g) do wrzącej, osolonej wody. Mieszać od czasu do czasu i gotować na średnim ogniu przez 6–10 minut. Dokładnie odsączyć i podawać z wybranymi dodatkami.

Produkty współdziałające

Makaron wysokobiałkowy dobrze łączy się z aktywnymi posiłkami, pozwalając zwiększyć zawartość węglowodanów i białka.   

Zastrzeżenie: Przedstawione wyniki mogą się różnić. Osoby stosujące produkt mogą reagować inaczej. Domniemane wyniki zakładają odpowiedni plan żywieniowy oraz treningi.

Opinie

#TeamBulk

Join us on Instagram @bulkpowders

Iscrivetevi alla newsletter

Vi piacerebbe ricevere sconti e consigli sul fitness direttamente via email? Sapete cosa fare.