Quinoa Flour

Mąka z komosy ryżowej

Quinoa Flour

Mąka z komosy ryżowej

wegetarianie weganie niemodyfikowane genetycznie bezglutenowe bezmleczne bezlaktozowe bezsojowe ...
As low as 35,00 zł
SKU
BPB-QUIN-0000
In stock
SKU
BPB-QUIN-0000
As low as 35,00 zł
25% zniżki na produkt - wydaj 125zł+ Użyj kodu GRAB25P
Darmowa Dostawa
Dla zamówień powyżej 200 zł*
Gwarantowana najwyższa jakość
Bogata w białko i węglowodany
Naturalne źródło witamin i składników mineralnych

Opis

Mąka z komosy ryżowej BULK POWDERS™ to najwyższej jakości produkt otrzymywany z tych cennych ziaren. Ziarna komosy zostają zmielone na drobny proszek, który jest doskonały do gotowania lub jako dodatek do koktajli, będący wspaniałym źródłem białka, błonnika, witamin i składników mineralnych.

Mąka z komosy ryżowej BULK POWDERS™ ma imponujący profil odżywczy dzięki zawartości dużej ilości białka (prawie 14 g/100 g) i wysokiej jakości wolno trawionych węglowodanów (70 g/100 g).

Nietrudno zauważyć, dlaczego to wszechstronne ziarno zyskało taką popularność. Wzbudziło ono nawet zainteresowanie Narodów Zjednoczonych, które ogłosiły rok 2013 Międzynarodowym Rokiem Komosy Ryżowej.

Mąka z komosy ryżowej BULK POWDERS™, dostępna w najkorzystniejszej cenie w Europie i oznaczona jako organiczna, to rozsądny wybór dla każdego, kto chce spróbować tego popularnego ziarna.

Zastrzeżenie: Przedstawione wyniki mogą się różnić. Osoby stosujące produkt mogą reagować inaczej. Domniemane wyniki zakładają odpowiedni plan żywieniowy oraz treningi.
Czytaj więcej

Składniki odżywcze

Składniki mąki z komosy ryżowej

100% mąka z komosy ryżowej.

Informacje o wartościach odżywczych mąki z komosy ryżowej

Na porcję 50 g :

Energia kJ/kcal 732/175, węglowodany 29.9 g, białko 7.1 g, tłuszcze 2.85 g, błonnik 2.56 g, sód 17 mg.

Na 100 g:

Energia kJ/kcal 1464/350, węglowodany 59.8 g, białko 14.2 g, tłuszcze 5.7 g, błonnik 5.1 g, sód 34 mg.

Produkt odpowiedni dla

Wegetarian i wegan.

Alergeny

W zakładzie produkcyjnym używane są soja, orzechy, sezam i gluten.

Wskazania

Stosowanie

Wymieszać 1,5 łyżki (około 50 g) z 300–350 ml wody.

Mąka z komosy ryżowej może być używana do przygotowania chleba, kuskusu i sałatek.

Produkty współdziałające

Choć brak jest produktów bezpośrednio współdziałających, komosa ryżowa łączy się dobrze z szeregiem proszków białkowych, dając wysokobiałkowy zamiennik posiłku.

Zastrzeżenie: Przedstawione wyniki mogą się różnić. Osoby stosujące produkt mogą reagować inaczej. Domniemane wyniki zakładają odpowiedni plan żywieniowy oraz treningi.

Opinie

#TeamBulk

Join us on Instagram @bulkpowders

Iscrivetevi alla newsletter

Vi piacerebbe ricevere sconti e consigli sul fitness direttamente via email? Sapete cosa fare.