NAJNIŻSZE CENY
ZAOSZCZĘDŹ DO 60%
BEZPŁATNA DOSTAWA
ZAMÓWIENIA POWYŻEJ 200 ZŁ
ZAUFANIE
PRZEJRZYSTOŚĆ, PRZETESTOWANIE
NAJWIĘKSZY ZAKRES
1,200+ PRODUKTÓW
Pure Whey Isolate™ 97

Izolat białek serwatkowych 97%

Pure Whey Isolate™ 97

Izolat białek serwatkowych 97%

Stosowność
V wegetarianie
GM niemodyfikowane genetycznie
H halal
G bezglutenowe
L bezlaktozowe
S bezsojowe
V GM H G L S
Special Price 68,00 zł Cena Regularna 105,00 zł
SKU
BPB-UWPI-0000
In stock
SKU
BPB-UWPI-0000
Special Price 68,00 zł Cena Regularna 105,00 zł
DO 50% ZNIŻKIBez stosowania kodu
Darmowa Dostawa
Dla zamówień powyżej 200 zł*
BULK POINTS™

Najczystsze na świecie białka serwatki
Aż 99% kalorii pochodzi od białka
Niepokonana zawartość 23 g BCAA na 100 g

Opis

Izolat białek serwatkowych 97% BULK POWDERS™ to najczystsze dostępne na całym świecie białka serwatki w proszku. Jak sama nazwa wskazuje, zawiera on aż 97% białka, przy zerowej zawartości węglowodanów i mniej niż 0,1 g tłuszczu na porcję. Całe 99% wartości kalorycznej preparatu pochodzi od białka — więc jest on doskonały dla każdego na diecie wysokobiałkowej i niskotłuszczowej, a także dla wszystkich osób, które poszukują najwyższej jakości izolatu białek serwatkowych.

Oprócz tych wyróżniających się wartości odżywczych izolat białek serwatkowych 97% zawiera aż 23 g aminokwasów o rozgałęzionych łańcuchach (BCAA) w każdej porcji. Na to składa się 12 g leucyny — aminokwasu odgrywającego kluczową rolę dla wzrostu mięśni i syntezy białka. Izolat białek serwatkowych 97% jest również wolny od laktozy, dzięki temu stanowi doskonałą alternatywnę dla koncentratu białek serwatki.

Izolat warto stosować po ćwiczeniach — kiedy potrzebne jest najlepsze źródło białka i aminokwasów, które w momencie wspomoże wzrost mięśni i odzyskiwanie sprawności. Preparat w formie izolatu wchłania się w mgnieniu oka — szybciej niż jakiekolwiek inne źródła białka. Ponieważ jest wolny od węglowodanów i praktycznie nie zawiera tłuszczu, stanowi on idealny sposób na suplementację białka w diecie.

Izolat białek serwatkowych 97% zawiera dwie główne frakcje białek serwatki: ß-laktoglobulinę (BLG) i α-laktoalbuminę (ALA). Te dwie frakcje białkowe są nie tylko istotne dla wzrostu mięśni, ale też wspomagają pracę układu odpornościowego.

Jeśli poszukujesz więc białka serwatki w proszku o najwyższej dostępnej zawartości białek — jedyny możliwy wybór to izolat białek serwatkowych 97%. Ten najwyższej klasy produkt dostępny jest w BULK POWDERS™ w absolutnie najniższej z możliwych cenie.

Należy pamiętać, że ze względu na wysoką zawartość białka izolat białek serwatkowych 97% ulega spienieniu w czasie mieszania. Jest to całkowicie normalne i niestety nieuniknione.

Zastrzeżenie: Przedstawione wyniki mogą się różnić. Osoby stosujące produkt mogą reagować inaczej. Domniemane wyniki zakładają odpowiedni plan żywieniowy oraz treningi.
Czytaj więcej

Składniki odżywcze

Składniki izolatu białek serwatkowych 97%

Niezdenaturowany izolat białek serwatkowych 97%.

Informacje o wartościach odżywczych izolatu białek serwatkowych 97%

Na porcję 30 g:

Energia kJ/kcal 470/112, węglowodany 0 g, białka 29,3 g, tłuszcze 0,09 g (w tym nasycone) 0,06 g, błonnik 0 g, sól 0,51 g.

Na 100 g:

Energia kJ/kcal 1564/374, węglowodany 0 g, białka 97,6 g, tłuszcze 0,3 g (w tym nasycone) 0,2 g, błonnik 0 g, sól 1,7 g.

Produkt odpowiedni dla

Wegetarian.

Alergeny

Mleko.

Wskazania

Stosowanie

Wymieszać 1 łyżkę (około 30 g) z 200 ml wody. Spożywać 1–3 porcje dziennie, w zależności od zapotrzebowania na białko.

Izolat białek serwatkowych 97% wchłania się błyskawicznie, więc najlepiej stosować go w momencie bezzwłocznego zapotrzebowania na białko. Obejmuje to moment zaraz po obudzeniu, przed śniadaniem oraz zaraz po ćwiczeniach. Wielu sportowców po ćwiczeniu przyjmuje podwójną porcję (60 g) białka, ponieważ zmęczony wysiłkiem organizm jest w stanie więcej go przyjąć.

Produkty współdziałające

Zalecane jest, by po ćwiczeniu lub treningu połączyć izolat białek serwatki 97% z szybko działającym źródłem węglowodanów, jak Vitargoskrobia kukurydziana woskowa lub dekstroza. Węglowodany te powodują „skok insuliny”, co zapewnia, że białko trafia do komórek mięśnia z rekordową szybkością. Im szybciej komórki mięśnia zostaną zaopatrzone w białko, tym wcześniej mogą uruchomić mechanizmy naprawy i wzrostu.

Zastrzeżenie: Przedstawione wyniki mogą się różnić. Osoby stosujące produkt mogą reagować inaczej. Domniemane wyniki zakładają odpowiedni plan żywieniowy oraz treningi.

Opinie